Lična zaštitna sredstva

PROIZVODI ZA JEDNOKRATNU UPOTREBU

Zaštitne rukavice

 

 

 

Jednokratna kapa

 

 

 Jednokratna kapa

Zaštitna i radna odeća

Zaštitna i radna obuća

Zaštita glave i lica

Zaštita sluha

Zaštita disajnih organa

Zaštita za zavarivanje

KAPA "VAPI"

Kapa bez šilta za jednokratnu upotrebu od 100% polipropilena. Koristi se u prehrambenoj industrijiI za zaštitu od kontaminacije i zaštitu kose od prljavštine. Dostupna u plavoj i beloj boji. Univerzalna veličina.

KAPA "VAPI ŠILT"

Kapa sa šiltom za jednokratnu upotrebu od 100% polipropilena. Koristi se u prehrambenoj industrijiI za zaštitu od kontaminacije i zaštitu kose od prljavštine. Dostupna u plavoj i beloj boji. Univerzalna veličina.

Zaštita od pada

Ronilačka odela

Bezbednost na putu

   
   

Jednokratna upotreba

 

 

Jednokratna navlaka za obuću

Jednokratna maska

Profesionalna sredstva za čišćenje prostorija

 
 
 
 
 
 

NAVLAKA ZA OBUĆU "RENUK"

ZAŠTITNA MASKA "MANLY"

 

Navlaka za obuću za jednokratnu upotrebu, 100% polietilen. Koristi se na velikom broju radnih mesta za zaštitu obuće od prljavštine.

Veličina: 15 x 36 cm, 15 x 41 cm

Loptasta maska za disanje za jednokratnu upotrebu.  Koristi se u raznim granama industrije za zaštitu od prašine i prljavštine. Isporučuje se u pakovanju od 50 komada.

     
   

Kabanica za jednokratnu upotrebu

Kecelja za jednokratnu upotrebu
 

PE KABANICA

PE KECELJA

 

Lagana PE kabanica za jednokratnu upotrebu od 100% polietilena.  Idealana za zaštitu od kiše. Može se nositi više puta. Univerzalna veličina.

Radna kecelja za jednokratnu upotrebu od 100% polietilena. Prikladna za upotrebu u prehrambenoj i hemijskoj industriji. Dostupna u plavoj i beloj boji.

Dmenzije: 71 x 136 cm

     
  Mantil za jednokratnu upotrebu Kombinezon za jednokratnu upotrebu
 

MANTIL "MINTO"

KOMBINEZON "MINTO"

 

Mantil za jednokratnu upotrebu proizveden od netkanog polipropilena. Zakopčava se drikerima i ima elastične trake oko zglobova. Koristi se na velikom broju radnih mesta za zaštitu od prašine i nečistoća.

Kombinezon sa kapuljačom za jednokratnu upotrebu proizveden od netkanog polipropilena. Koristi se za zaštitu od prljavštine i minimalnih mehaničkih rizika.

     
  Jednokratne rukavice Loon Jednokratne rulkavice Rail
 

RUKAVICE "LOON"

 RUKAVICE "RAIL"

 

Nesterilisane rukavice od lateksa, puderisane. Pogodne za kontakt sa hranom u prehrambenoj industriji, kao i za upotrebu ui farmaceutskoj industriji. Isporučuju se u pakovanju od 100 komada. 

Rukavice od vinila, puderisane, bez silikona. Pogodne za kontakt sa nemasnom hranom u prehrambenoj industriji kao i za upotrebu u farmaceutskoj industriji.  Isporučuju se u pakovanju od 100 komada.

     
  Jednokratne rulkavice Crossbilll Rukavice Duck
 

ZAŠTITNE RUKAVICE "CROSSBILL"

ZAŠTITNE RUKAVICE "DUCK"

 

Nitrilne antialergijske rukavice bez pudera. Pogodne za jednokratnu upotrebu u zdravstvu, farmaceutskoj i  prehrambenoj industriji. Isporučuju se u pakovanju od 100 komada. 

Rukavice od polietilena. Imaju reljefastu, protivkliznu površinu. Pogodne za kontakt sa hranom i za upotrebu u farmaceutskoj industriji, na benzinskim pumpama... Isporučuju se u pakovanju od 100 komada. 

     

Vrh stranice Vrh strane

 

Copyright © Migros 2001 - 2006