Oprema za orezivanje i kalemljenje

FELCO MAKAZE

FELCO makaze

 

Felco 2

 

  Felco 4

FALKET makaze

PELLENC makaze

TICK makaze

Makaze za grane

FELCO 2 

Klasičan model makaza za orezivanje. Pouzdane, udobne i lagane ručice izrađene od kovanog aluminijuma sa gumenim amortizerom i jastučićem za zaštitu ručnog zgloba, oštrica sa zarezima za sečenje i žlebom, ozubljena centralna navrtka za pravolinijsko sečenje. Čist i prezican rez.

Dužina: 215 mm

Težina:  240 g

FELCO 4 

Klasičan model makaza za orezivanje. Pouzdane, udobne i lagane ručice izrađene od kovanog aluminijuma sa jastučićem za zaštitu ručnog zgloba, oštrica sa zarezima za sečenje i žlebom, zavrtanj i navrtka za centriranje oštrice. Čist i precizan rez.

Dužina: 210 mm

Težina:  220 g

Makaze za orezivanje i berbu

Makaze za travu i živu ogradu

Testere za grane

Oprema za kalemljenje

Oprema za vezivanje

   
   

PELLENC vezačica

 

Felco 5

 

Felco 6

Kanap i rafija

 
 
  FELCO 5 FELCO 6 
 

Osnovni model makaza za orezivanje. Pouzdane, udobne i lagane ručice izrađene od kovanog aluminijuma sa neklizajućom podlogom, zašiljene oštrice od visoko kvalitetnog kaljenog čelika, zavrtanj i navrtka za centriranje oštrice.  Čist i pecizan rez.

Dužina: 225 mm

Težina:  310 g

Makaze za male ruke.  Aluminijumske ručice sa gumenim amortizerom i jastučićem za zaštitu ručnog zgloba, oštrice od visoko kvalitetnog kaljenog ćelika sa zarezima za sečenje i žlebom, ozubljena centralna navrtka za pravolinijskon sečenje. Čist i prezican rez.

Dužina: 195 mm

Težina:  210 g

     
  Felco 7
  FELCO 7 FELCO 8
 

Makaze za orezivanje sa sečivom napravljenim od visokokvalitetnog kaljenog čelika. Aluminijumske okretne ručice sa gumenim amortizerom i jastučićem za zaštitu ručnog zgloba, oštrice sa zarezima za sečenje i žlebom, ozubljena  centrirana navrtka za pravolinijsko sečenje. Čist i precizan rez. Prilagođene za levoruke korisnike.

Dužina: 210 mm

Težina:  290 g

Makaze za orezivanje sa sečivom napravljenim od visokokvalitetnog kaljenog čelika. Čvrste ručke izrađene su od kovanog aluminijuma. Podloga i amortizer umekšavaju udarac nakon završetka reza. Efikasne su i jednostavne. Obezbeđuju čist i prezizan rez. Ruka i zglob su zaštićeni.

Dužina: 215 mm

Težina:  240 g

     
   

Felco 13

 

Felco 30

  FELCO 13 FELCO 31
 

Makaze sa produženom levom ručicom za rezanje debelih grana sa obe ruke. Aluminijumske ručice sa gumirnim jastučićem za zaštitu ručnog zgloba, širok otvor glave sečiva, oštrica sa zarezima za sečenje i žlebom, ozubljena  navrtka za pravolinijsko sečenje. Čist i prezican rez.

Dužina: 270 mm

Težina:  310 g

Makaze sa sečenje i orezivanje grana sa širokim otvorom glave sečiva. Aluminijumske neklizajuće ručice, zakošena oštrica noža radi lakšeg prodora kroz drvo. Debljina sečenja do 25 mm.

Dužina: 210 mm

Težina:  225 g

     
  Felco 600  

Felco brus 902 902

Felco brus 903903

  FELCO 600 FELCO BRUS
 

Preklopna testera za sečenje i orezivanje grana drveta. Glatka i ravna površina sečenja, oštrice izrađene od visokokvalitetnog kaljenog  čelika,  otporne na koroziju.

Dužina oštrice: 160 mm

Težina:  161 g

FELCO 902 - Brusni kamen s finom i grubom stranom izrađen od korunda visoke čistoće.

 

FELCO 903 - Multi-funkcionalni alat za oštrenje, izrađen od dijamantom obloženog ojačanog čelika. 

     
  Opruga za makaze Rezervni noževi
  OPRUGA ZA FELCO MAKAZE REZERVNI NOŽEVI ZA FELCO MAKAZE
     

Vrh stranice Vrh strane

 

Copyright © Migros 2001 - 2006